Over ons

Over ons

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Liesbeth Veldhuizen

Ik geloof dat wanneer hoofd en lijf verbonden zijn de mens het beste uit zichzelf haalt.
Als er bewust wordt gekeken naar het eigen handelen, denken en voelen kun je als mens en organisatie je potentieel optimaal te benutten.

Vanuit mijn achtergrond als Psychomotorisch Therapeut, trainer in Mindfulness (MBCT) en Compassie (MBCL) vind ik beweging een boeiend fenomeen. De wereld beweegt. De mens beweegt. Fysiek én mentaal. En om vooruit te komen moet je kunnen stilstaan.

Ik houd van het leven met al zijn ups en downs. De downs lijken soms negatief, maar de grap is dat daar juist groei door ontstaat. En de pieken? Die ervaar je alleen als je ook de dalen van dichtbij hebt mogen zien.

Mijn passies zijn hardlopen, de stilte opzoeken en lekker eten. En ik word blij van mijn gezin en de vrienden om me heen.

 

Ik ben Corrine Venhuis

Mijn intentie is om mensen de meerwaarde van Mindfulness in het dagelijks leven te laten ervaren.
Ik ben geschoold aan de Radboud Universiteit om MBSR en MBCT aan volwassenen te geven. Aandachtstraining en Mindfulness voor kinderen geef ik volgens Methode Eline Snel. Als psycholoog heb ik ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGz met kinderen, jongeren en hun ouders. In mijn aanpak combineer ik technieken vanuit de CGT, ACT en Mindfulness.

Mijn ervaring is dat vriendelijke aandacht helpt om jezelf en de dingen beter te accepteren zoals ze zijn. Zo kan ik nu veel beter omgaan met een vol hoofd en een volle agenda. Ik ben open, nieuwsgierig en enthousiast, ik ben een snelle denker en heb gevoel voor humor.

Van lange wandelingen met de hond of de bergen beklimmen met mijn man en kinderen geniet ik intens.

Deel dit artikel