Sta In Je Kracht

maandelijks opfrismoment

Interessante artikelen, blogs en gewoon van alles wat inspireert, motiveert en relativeert.

Maandelijks Opfrismoment

7 december 19.30 – 21.00 uur

Thema ontvangen

In deze periode van het jaar ligt de focus al snel op geven en krijgen. Daarom hierbij de uitnodiging voor een avond met de nadruk op ontvangen. Als cadeau aan jezelf! Een bijdrage aan je eigen duurzame inzetbaarheid gedurende de rest van deze feestmaand.

Ontvangen van datgene wat ons toekomt. Een compliment, iets aardigs of aangenaams. Het is nog niet zo eenvoudig. Toch is het een waardevolle en gezonde vaardigheid om de signalen en ervaringen van jezelf te leren ontvangen. Op de fijne én op de minder fijne momenten. Niet meer en niet minder dan opmerkzaam te zijn naar wat er nu is. Dankjewel zeggen, ook tegen jezelf!

Aanmelden: doe je door een mail te sturen naar corrine@stainjekracht.nl
Ook je vragen kun je per mail aan Corrine stellen. Bellen mag ook: 06 10 664 239

 

Prijs:

  • € 15,-  per keer of een strippenkaart voor 4 keer voor € 50,-
  • incl. koffie- thee – (on)gezond lekkers en hand-out.

 

Wat is een Maandelijks Opfrismoment Mindfulness?

 

Een opfrismoment Mindfulness is een moment voor jezelf, waarin je de alledaagse verplichtingen even kan loslaten. Onder deskundige begeleiding doe je verschillende oefeningen in een ontspannen sfeer. Er komen zowel zittende, liggende als bewegingsoefeningen aan bod. Hierdoor ga je na 1,5 uur mentaal en fysiek opgefrist naar huis.

Iedereen is welkom bij dit opfrismoment. Of je nou op zoek bent naar ontspanning, of juist je beoefening van Mindfulness wilt onderhouden. Kortom, ervaring is niet nodig, een beetje nieuwsgierigheid helpt wel. Want Mindfulness-oefeningen trainen je aandacht. De aandacht voor jezelf, het opmerken van signalen in je lichaam en geest en hoe hiermee om te gaan. Ook is er de gelegenheid om de opgedane ervaringen te delen en vragen te stellen.

De mogelijke effecten van dit opfrismoment zijn: ontspanning, rust, inzicht en verfrissing. Maar misschien ook wel relativering, een gezondere ademhaling en een vriendelijke houding naar jezelf en je situatie van dit moment.

 

 

 

 

 

Elke maand is er een opfrismoment van 19.30 – 21.00 uur:

in 2018 steeds de 8e van de maand

maandag 8 januari

donderdag 8 februari

donderdag 8 maart*

zondag 8 april etc

 

 

*Deze avond is een “stiltesessie” van drie uur. 

 

Deel dit artikel